Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Idrottsföreningar kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för kvartal 4 2020. Ansökan öppnar den 15 januari och kan göras fram till 26 januari 2021 klockan 12.00.
 
Med pandemilagen som trädde i kraft den 10 januari 2021 kommer krav och skyldigheter för bl a idrottsanläggningar. Det finns mycket att ta hänsyn till i ridsportens verksamheter, både på ridskolan, på anläggningar och vid tävling.
 
En digital föreläsning om humor och hälsa med Cathrine Tibbling genomfördes för ÖRFs ungdomsinspiratörer den 6 januari. En inspirerande kväll med nöjda ungdomar, tack Cathrine!
 

Pikörs Julshow

(2020-12-10 16:32)
Här kan ni se Heda Ridklubbs ungdomssektions digitala julshow, missa inte slutet! En stor applåd till Pikör! Nu uppmanar vi alla föreningar att skicka länk till sina julshower så vi kan samla dem på hemsidan!
 
Tack alla som skickat in förslag på Årets ungdomsledare och ungdomssektion. Vi har fått in så många bra kandidater som är värda priserna. Snart får ni läsa om vinnarna här på hemsidan. På bilden förra årets vinnande US Equipage - Valla Ponnyklubb.
 

Digitala årsmöten

(2020-11-25 14:17)
Årsmötet är idrottsföreningens viktigaste möte, men i och med coronakrisen kan det vara svårt att genomföra årsmötet fysiskt. RF och SISU Idrottsutbildarna har därför tagit fram vägledning för föreningar som vill eller ska genomföra årsmötet digitalt
 
DUS har tagit fram en lista med förslag på digitala aktiviteter, har ni egna förslag så skicka in till ostergotland.dus@ridsport.se
 
Linköpings Fältrittklubb är den första föreningen som fått trygghetsbannern för sin trygghetspolicy. Bra gjort LFK!
 
I ÖRFs styrelse och sektioner är det ca 30 personer som har ett ideellt uppdrag. Valberedningen önskar få förslag senast 1/12 på kandidater som vill engagera sig i ÖRF from årsmötet som är i mars 2021.
 
Nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten
 

På hästens villkor

(2020-10-19 13:55)
 
Välkommen att delta på Basutbildning för ridsportens ledare den 28 november. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.
 
OBS! Finalen kommer att skjutas på pga av corona! Anmälda lag är informerade.
 
Har du gått ULK, är under 26 år och gillar att inspirera, påverka och förändra? Då är det här något för dig!
 
Hageby Ridklubb arrangerade Ridskolemästerskap och Distriktsmästerskap för ridskoleekipage. Ridskolemästerskapets segrande lag kom från Linköpings Fältrittklubb/Smedstad RC. Laget red på hästar från Hageby Ridskola. Stort Grattis!
 

 

 

Aktiviteter 2020

Fälttävlan
30-31 maj

Pay & Cross
30 maj
14/8 samt 16/8

Sugar/Salty Cup
maj-
tyvärr inget i år pg Covid-19

Fälttävlan
22-23 augusti

Regnbågshoppning
CR

10 oktober

Välkomna!

Planerade aktiviteter 2021

Pay & Drive Maraton
Början på maj

Fälttävlan
29/5 samt 21/8

Pay & Cross
Helgen före fälttävlan

Sugar & Salty Cup
Slutet maj och juni

Regnbågshoppning
CR

September

 


Har du material som ska publiceras eller synpunkter på webbsidan, kontakta Inger Dackemyr, webmaster

Åkerbo RKS verksamhetsplan hittar du här!

Postadress:
Åkerbo Rid & KS - Ridsport
Marie Wedin, Ullälva, Uljeberg 1
58596 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: imac.w@telia.com