Hoppa till sidans innehåll

Banan är öppen för säsongen!

26 APR 2021 08:30
Ni är många som frågat och varit sugna på att dra igång säsongen terrängträningar och nu kan vi ÄNTLIGEN meddela att vi vågar öppna. Med förbehåll för att vi kanske behöver stänga några dagar igen vid mycket nederbörd.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2021 08:56

Nu kan vi äntligen öppna banan för säsongen! 

Det var en lång vinter och aprilvädret har inte direkt hjälpt till med kyla och nederbörd. Men nu så, har nästan hela banan torkat.

OBS! Att det är förbjudet att rida på och runt oxrarna längst ned på fältet pga att vildsvinen bökat upp marken där så vi håller på och jobbar med att återställa den samt att det inte är tillåtet att hoppa på de gamla framhoppnignshindren då det fortarande är fär blött där. 

Bokning av banan görs till This is a mailto link och frågor tas antingen via den mejlen eller direkt till Cicci på 070-996 41 46. Jag jobbar dagtid och har inte alltid möjlighet att svara i telefonen så skicka ett sms så återkommer jag så fort jag har tid.

Kostnad: 100kr för medlem och 200 kr för övriga. Betalas via swish till 123 311 39 09 eller via bankgiro till 540-8117 innan ni kommer eller som senast i samband med att ni lämnar banan.

Om det kommer mycket nederbörd igen kommer vi kanske att behöva stänga banan några dagar, detta tar jag då direkt med de som eventuellt har bokat banan dessa dagar. 

Med tanke på smittoläget i landet vill vi försöka hålla nere antalet som vistas på anläggningen samtidigt och jag vill därför att ni säger en ungefärlig tid på när ni tänker komma för att kunna hålla isär ekipagen litegrann.

Det är många som vill komma och träna och anser vi att trycket blir för hårt för vad marken klarar just nu kommer vi begränsa hur många som får vara på plats varje dag.

 Välkomna!

Skribent: Cecilia Dackemyr
E-post: Adressen Gömd

Planerade aktiviteter 2022

Slottshoppet
7/5 ponny + häst

Pay & cross
8/5

Fälttävlan
Vårfälttävlan 21-22/5 

Åkerbohoppet inkl KM 2022
20/8

Regnbågshoppning
Pay & Jump

September
datum kommer senare

 


Har du material som ska publiceras eller synpunkter på webbsidan, kontakta Cecilia Dackemyr, webmaster

Åkerbo RKS verksamhetsplan hittar du här!

Postadress:
Åkerbo Rid & KS - Ridsport
Cecilia Dackemyr, Uvedalsgatan 40
58931 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: cecilia.dackemyr@gma...