Nya medlemmar - ansökan!

Nya medlemmar i Åkerbo RKS måste ansöka om medlemskap via formuläret nedan!

Medlemsavgifter 2020:

Junior (t.o.m året du fyller 19 år): 350 kr
Senior: 400 kr

Inbetalning sker till Bankgiro: 540-8117 eller Swish: 123 311 3909

Vänligen uppge minst följande information på inbetalningen så att vi kan pricka av avgiften för rätt person:

• Namn
  • Födelsenummer

Undrar du över något, ring eller mejla Catalina på: 0728-883770 alt  This is a mailto link

Ansök om medlemskap här, ansökan godkännes så fort medlemsavgiften är inbetalad!

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange minst en målsman