Bli medlem!

Junior (t.o.m året du fyller 19 år): 300 kr
Senior: 350 kr

Inbetalning sker till Bankgiro: 540-8117 eller Swish: 123 311 3909

Vänligen uppge följande information på inbetalningen:

• Namn och adress
  • Fullständigt personnr (ååmmdd-xxxx)
  • Telefonnummer och E-postadress
  • samt om ni är aktiva (deltar i klubbens aktiviteter eller tävlar för Åkerbo). Uppge om möjligt vilken disciplin ni helst deltar i, t.ex. Ft (Fälttävlan), H (hoppning), osv.

Om all information inte får plats på inbetalningsavin går det bra att mejla uppgifterna till:

Catalina Isaksson, mejadress: This is a mailto link
Undrar du över något, ring Catalina på: 0728-883770

Ansök om medlemskap här, ansökan godkännes så fort medlemsavgiften är inbetalad!

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Personuppgiftslagen
Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Behandling av personuppgifter

Ange dina personuppgifter